Valimiste valvur: Pärnu haigla juht teeb alluvatele valimispropagandat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Sule.
Urmas Sule. Foto: PP

Valimiste valvur Alari Rammo kirjutas eile sotsiaalmeedias, et Pärnu haigla juht Urmas Sule käib osakondade kaupa töötajaid läbi ja teeb oma alluvatele valimispropagandat.

Toimetusele saadetud vihje kohaselt teeb Sule valimispropagandat enda ja töötajate tööajast, kutsudes kokku koosolekuid. “Koosolekutel selgitab Sule, miks tema valimine on haiglale kasulik. Samuti kostitab ta valimisnänni ja propagandamaterjaliga,” kirjutas vihje saatja.

Rammo rõhutas, et inimestel peab olema vabadus valida, keda nad soovivad. “Nad ei tohi tunda, et nende töökoht on valimiste pärast ohus,” ütles ta. “Kahjuks kipub olema nii, et paljudes omavalitsustes on koolide, lasteaedade ja muude asutuste juhid osa kohaliku võimu vereringest, kipuvad volikogudesse kandideerima ja lähevad valimispropaganda tegemisel üle hea tava piiri.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles