Valimised jahutavad külades riigi juubeliks valmistumise õhinat

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Paljud ütlevad, et meil on nii väike küla, mis me teeme. Julgustan neid ja toon näiteks kas või Libatse, kus me rajame vabaõhuürituste koha kõlakojaga,” ütleb Heleri Wazza, kes on “EV 100 igas külas” Pärnumaa koordinaator.
“Paljud ütlevad, et meil on nii väike küla, mis me teeme. Julgustan neid ja toon näiteks kas või Libatse, kus me rajame vabaõhuürituste koha kõlakojaga,” ütleb Heleri Wazza, kes on “EV 100 igas külas” Pärnumaa koordinaator. Foto: Urmas Luik

Libatse külaplatsi uhke käsitöösilt paistab kaugele, kuigi platsi hakkavad kohalikud alles rajama ja tahavad suvel suure peoga avada kõlakoja koos tantsuplatsiga ja korrusmajade vahele ehitada lastele mänguväljaku.

“Paberi peal projekti veel ei ole, aga meie juba teame, milline see väliürituste plats tuleb,” ütles Libatse külaseltsi liige ja “EV 100 igas külas” Pärnumaa koordinaator Heleri Wazza. “Kõlakoda tuleb neljakandiline, selle ette valatud tantsuplats ja pingid.”

Eesti Vabariigi 100. aastapäeva kingituse tegemist toetavad kohalikud ettevõtted ja joonised teeb üks Tallinna firma vabatahtlikult, andes panuse kogukonna soovi täitumisse. Küla vabaõhuürituste alast üle tee jääb lipuplats, mis rajati seltsi algatusel kevadel ja kus lilleklumbi keskel lehvib mastis trikoloorne viirg. Teise masti tõmmatakse Libatse küla lipp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles