Poliitikud kaaperdasid unistuste volikogu valimise

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Postimees kutsus lugejaid üles laskma fantaasia lendu ja pakkuma välja inimesi, kes võiksid moodustada Pärnumaa unistuste volikogu. Praegused vahetulemused annavad selgelt märku, et kohalike omavalitsuste valimistel osalevad erakonnad ja valimisliidud on hoos oma kandidaatide esitamisega.

Selle nädala alguseks oli nimesid välja käidud 246. Neist vaid 19 olid inimesed, kes sel korral Pärnumaal kohalikel valimistel ei kandideeri.

Nende väheste seast saab siiski kokku esindusliku nimekirja. Näiteks on nimetatud äsja Eesti parima juhi tiitli pälvinud Bo Henriksson, suurettevõtja Peter Hunt, dirigendid Kristjan ja Paavo Järvi, tippametnik Klen Jäärats, kunagine börsimaakler ja praegu Jaanihansol siidrit pruuliv Alvar Roosimaa, reisiettevõtja ja 2010. aastal Pärnu aasta naiseks valitud Viivika Orula, ajaloodoktor ja Pärnu muuseumi direktor Aldur Vunk, noor ettevõtja ja MTÜ Forwardspace’i kaasasutaja Marten Palu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles