Juhtkiri: Lõpp-peatus: Pärnu

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Pärnu Postimees alustas septembris oma valimistuuri. Kuu aja jooksul sõitsime läbi kõik tulevased vallakeskused ja ajasime juttu kandideerivate kohalike poliitikutega. Alustasime Pärnust 2. ringkonna debatiga, mille meeldejäävaks osaks kujunes vaidlus Paikuse poe üle, ja lõpetasime linna esimese ringkonna suuremate nimekirjade esindajate ehk linnapeakandidaatide väitlusega, kus muidu jutukad poliitikud võttis sõnatuks tulevase koalitsiooni küsimus.

Välistama ei kiputud ühtegi kombinatsiooni, sotsid ja EKREgi võivad Pärnus mahtuda sama laua taha. Korduvalt on meerikandidaadid tunnistanud, et neil on (programmides) palju ühist ja debattidel osalemine on vaateid veel lähendanud. Pärnu Postimehe ja Kuku raadio reklaamplakatite varjus sündis üleeile meeleolukas ühispiltki.

Katsumused liidavad! Kaamerate-mikrofonide ees peetud valimisvõitlus näib olevat kandidaadid omavahel meeskonnaks sidunud. Kas linna hakkab juhtima Metsoja meeskond, Kivimägi, Kosenkraniuse, Helme või Simsoni tiim, ei tea kogu valimiseelset aega luubi all hoidnud ajakirjanikudki ennustada. Põnev on, ei saa salata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles