Koostöötamiskeskus sai seest ja väljast uuenduslik

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silver Smeljanski jutu järgi on koosolekuruumi juba mõnel korral broneeritud ja jaanuaris koolivaheajal toimub õpilastele äpi tegemise töötuba.
Silver Smeljanski jutu järgi on koosolekuruumi juba mõnel korral broneeritud ja jaanuaris koolivaheajal toimub õpilastele äpi tegemise töötuba. Foto: Urmas Luik

Täna õhtul avatakse pidulikult Pärnumaa esimene minifirmadele mõeldud koostöötamiskeskus Forwardspace. Remonditööd Pärnus Akadeemia tänava ruumides käivad aga viimaste minutiteni. “Me olemegi nii arvestanud, et täpselt enne avamist saab kõik valmis,” märkis kaasasutaja Marten Palu.

Ühiskontor on nelja noore ettevõtja projekt. Peale Palu on eestvedajad Agnes Talalaev, Silver Smeljanski ja Oliver Sild.

Koostöötamise mõte on uuenduslik, sisustamiselgi võeti kasutusele uudsed võtted. Kontori seina ehib SprayPrinteriga trükitud pilt läbi vikerkaare hüppavast ükssarvikust, kelle seljas ratsutab kosmonaut. Kujutis sümboliseerib Smeljanski ütlust mööda seda, et miski pole võimatu. Tänavu Ajujahi võitnud SprayPrinteri kõrval tuli minifirmadele mõeldud töötamiskoha sisustamisel appi Vecta-Design, mille pinglagi ripub koosolekuruumis. “Väga äge,” kiitis Palu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles