Pärnu ehitusplatsilt avastati järjekordsed ebaseaduslikult töötanud moldovlased

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Selle nädala neljapäeval kontrollisid politseiametnikud koos maksu- ja tolliameti töötajatega nelja Pärnu ehitusobjekti, avastamaks  Eestis seadusliku aluseta töötavaid isikuid. Tammsaare puiestee korterelamu ehituselt tabatigi kolm ebaseaduslikult töötanud meest.

Lääne prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse juht Margo Peters rääkis, et inimesed on pärit Moldovast. Ta täpsustas, et kolmest tabatust üks sel päeval ei töötanud, sellegipoolest tuvastati fakt, et inimene tegi seal varasematel päevadel tööd. Seetõttu piirdus politsei tema puhul hoiatusega. Kahe ülejäänud mehe suhtes algatati väärteomenetlus ja langetati kiirmenetlusotsus.

Alles äsja, esmaspäeval avastati Pärnus Martensi maja ehituselt samuti kümme moldovlast ja ukrainlast, kellel polnud õigust seal töötada, kuid Petersi kinnitusel polnud tegemist sama ehitusettevõtja objektiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles