Ehitajate tee asfaltimistööd jõuavad lõpule

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Pärnu ümbersõidu Ehitajate tee lõigul jõuavad lõpule erakorralise teehoolde lepingu raames tehtavad asfalteerimistööd, millega kõrvaldatakse ohtlikud augud ja konarused.

Soodsate ilmade jätkumisel lõpetatakse lähipäevil teekattemärgistuski. Samuti on käimas teepeenarde remont ja piirdeaedade ning liikluskorraldusvahendite korrastamine, teatas maanteeameti pressiesindaja Allan Kasesalu.

Töid tehakse maanteeameti ja AS Pärnumaa Teede vahel sõlmitud viiekuulise lepingu alusel ja pärast remonttööde lõpetamist jätkab töövõtja rutiinse teehooldusega.

Üleeile kuulutas maanteeamet välja lihtmenetlusega riigihanke Ehitajate tee kolme tunneli ja nendest ajutiste ülesõitude ehituseks. Selle lepingu raames on kavas ehitada lõpuni kolm jalg- ja jalgrattateetunnelit ning rajada nende ajutised ülesõidud.

“Kui kõik läheb plaanipäraselt, avatakse praeguste poolikutest tunnelitest ümbersõitude asemele augustiks kaherajaline otseliiklus,” rääkis Kasesalu. “Tegemist on ajutise lahendusega seniks, kuni suve teisel poolel selguv ehitaja nii Ehitajate tee kui läänepoolse ühendustee järgmisel aastal lõpuni ehitab.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles