Pakane kogub hoogu: uus nädal toob miinuskraadid tagasi

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ilmateenistuse prognoosi järgi kogub pakane taas hoogu ja tuleva nädala esimestel päevadel on kohati oodata 14 miinuskraadi.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab kerget lund, sadu on peamiselt põhjarannikul. Puhub põhjakaare tuul 2–7, rannikul puhanguti 10 meetrit sekundis. Külma tuleb 4–9, kohati 12 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Vähest lund sajab peamiselt põhjarannikul. Puhub põhjatuul 2–7, rannikul iiliti 10 meetrit sekundis. Külmakraade on 2–7.

Esmaspäeva öösel on oodata pilves selgimistega ilma ja paiguti tuleb kerget lund. Puhub muutliku suunaga tuul 2–7 meetrit sekundis. Külma on 5–11, mõnel pooli 14 kraadi. Päeval püsib ilm samasugune ja mitmel pool sajab lund. Puhub muutliku suunaga tuul 2–7 meetrit sekundis. Külma on 2–7 kraadi, saarte rannikul näitab termomeeter kohati nulli.

Teisipäeva öö ja päev tuleb taas pilves selgimistega ja kohati sajab kerget lund. Puhub läänekaare tuul 2–8 meetrit sekundis. Külma on 5–11, paiguti 14 kraadi, saarte rannikul kuni paar kraadi. Õhtul läheb pilvisemaks ja saartele jõuab lumesadu. Lõuna- ja edelatuul tugevneb 5–12, rannikul puhanguti 14–18 meetrini sekundis. Külmakraade on 1–6, saarte rannikul on oodata kraad sooja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles