Pärnakad jõudsid snuukeri meistrivõistlustel medaliteni

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Snuukerilaud. Foto on illustreeriv.
Snuukerilaud. Foto on illustreeriv. Foto: Internet

Pärnakad noppisid Eesti meistrivõistlustel snuukeris kaks pjedestaalikohta: Martin Maasiku kaela riputati hõbemedal, Ermil Kuldkepp sai pronksise autasu.
 

Tallinna piljardiklubis Baribal toimunud Eesti esivõistlustele pääses piirkondlikelt kvalifikatsiooniturniiridelt 16 mängijat, kelle hulgas oli kaks medaliteni jõudnud pärnakat.

Mõlema pärnaka teekonnal medaliteni jagus parajas annuses dramaatikat.

Kuldkepi veerandfinaali saatus otsustati viimasel mängulasul, mille tegi tema vastane - ta tabas, aga tegi samas vea ja kaotas mängu. Kohtumise 3:2 võit kuulus pärnakale.

Maasik jäi 1/8-finaalis turniiri ühe favoriidi, 14aastase Andres Petrovi vastu 0:2 kaotusseisu ja oli ka kolmandas geimis üpris lootusetus seisus, ent realiseeris võimaluse tekkides kõik võitmiseks vajalikud lauale jäänud kümme palli ja teenis vastaselt korra snookrivea punktid. Seejärel pani Maasik paremuse maksma kahes järgnevas pingelises geimiski.

0:2 kaotusseisust tuli Maasik välja ka veerandfinaalis Rafig Adigazalov sen. vastu, võites kolm järgmist geimi.

Poolfinaalis oli Maasik kindlalt üle Mario Märtsinist, alistades vastase 4:0.

Pärnakad ei saanud seekord jagu vaid värskest Eesti meistrist Erki Ermist, kes alistas poolfinaalis 4:1 Kuldkepi ja finaalis 5:3 Maasiku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles