Rahva Raamat kolib Port Arturisse

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahva Raamatu pood ja kohvik asub praegu Pärnu Keskuses.
Rahva Raamatu pood ja kohvik asub praegu Pärnu Keskuses. Foto: Urmas Luik

Rahva Raamat kolib septembris Pärnu Keskusest Port Arturisse. Avatav raamatupood koos õdusa kohvikuga tuleb Pärnu suurim.

Rahva Raamat pakub laia valikut eestikeelse kirjandusena teatmeteostest luulekogudeni nii väikestele kui suurtele raamatusõpradele. Peale selle on valik ingliskeelsetest ja venekeelsetest menukitest. Kohapeale on võimalus tellida raamatuid, mis on saadaval Rahva Raamatu suuremates esindustes, teatasid Rahva Raamat ja Port Artur ühises pressiteates.

Avatavas raamatupoes on mõeldud muusika- ja filmihuvilistele ning lauamängu sõpradele. Poes hakkab rahvaraamatulikult asuma kohvik, kus saab rahulikult lehitseda raamatuid, nautida värskelt valminud kohvi ja hõrke kooke. Samuti pakub kohviku ja raamatukaupluse sõbralik sümbioos kohta sõpradega jutustamiseks ja perega einestamiseks.

Rahva Raamatu omanik ja juhatuse esimees Viljar Ots tõdeb, et pärnakad on nende raamatupoe hästi vastu võtnud ja Pärnu Keskusest kolitakse Port Arturisse seepärast, et raamatute ostmine kesklinnas veelgi mugavamaks teha.

Uus kauplus hakkab asuma Port Artur 2 kolmandal korrusel Cafe Piano ja endise raamatupoe alal ning avatakse pärast ümberehitustöid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles