Mehel lasub süüdistus tuttava tapmises

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Raigo Pajula

Järgmise nädala alguses peab Pärnus astuma kohtu ette mees, kel lasub süüdistus tuttava mehe tapmises ja perevägivallas.

Eeluurimisel kogutud andmete kohaselt pani 51aastane Rein kõige raskema kuriteo toime mullu 10. detsembril,  viibides oma 65aastase tuttava juures, läks viimasega tülli ning peksis kannatanut käte, jalgade ja tömbi esemega julmalt läbi. Pea ja rindkere piirkonda hoope saanud ohver suri saadud vigastustesse sündmuskohal.

Peale selle süüdistab Lääne ringkonnaprokuratuur Reinu elukaaslase peksmises ning poja korduvas tapmisega ähvardamises. Möödunud aasta suvel üritas ta süüdata elukaaslasele kuuluvat maja.

Uurimisandmetel pani süüdistatav kõik loetletud kuriteod toime alkoholijoobes olles.

Politsei pidas Reinu kinni tapmisele järgnenud päeval ja 13. detsembril võttis kohus ta prokuratuuri taotlusel vahi alla. Kohtueelse uurimise lõppedes sai Rein süüdistuse kehalises väärkohtlemises, tapmisega ähvardamises, asja hävitamise katses ja tapmises, mille eest võib kohus talle süüdimõistmisel määrata kuni 15aastase vangistuse.

Pärnu maakohus hakkab Reinu süüasja arutama esmaspäeval. Mees on varem kriminaalkorras karistamata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles