Eksamitulemused saab tellida SMSiga

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänu sellele, et naisel oli kaasas mobiiltelefon ja ta sellega enda hädast teada andis, sai politsei tema ligikaudse asukoha teada.
Tänu sellele, et naisel oli kaasas mobiiltelefon ja ta sellega enda hädast teada andis, sai politsei tema ligikaudse asukoha teada. Foto: Ants Liigus

Eksamisooritajad saavad tänavu juba kaheksandat korda tellida riigieksamite tulemuste kiirteavituse SMSi teel.

Teavitus on tellijale tasuta ja seda saavad tellida kõikide mobiilsideoperaatorite kliendid.

SMSi saamiseks tuleb aktiveerida riigiportaalis eesti.ee teenus “Riigieksami tulemuse SMS teavituse tellimine” ja sisestada mobiiltelefoni number, millele soovitakse oma eksamitulemuste kohta teavet saada.

Lühisõnum koos eksamitulemusega saadetakse tellitud numbrile siis, kui eksamitulemus on jõudnud riigieksamite infosüsteemi. Sõnumiga edastatakse aine nimetus ja kogutud punktisumma. Iga eksami kohta edastatakse üks sõnum.

Riigi infosüsteemide arenduskeskuse teatel tegid 21 899 eksaminandi mullu kokku 51 217 eksamivalikut, SMS-teavitusi tehti 35 655.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles