Pärnu rand on suvehooajaks valmis

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu rand on suvehooajaks valmis.
Pärnu rand on suvehooajaks valmis. Foto: LIIS ROTAR/

Suplushooaeg suvepealinnas Pärnus, mis kestab 1. juunist kuni 31. augustini, võib alata. Pärnu rand on valmis vastu võtma suvekülalisi, teatas Pärnu linnavalitsus.

Pärnu linnavalitsuse lepingupartner AS ISS Eesti korrastas keskranna 15. maiks, sõeludes ja tasandades ning paigaldades inventari.

Suplushooaja algusega 1. juunil alustab rannas tööd rannavalve. Vetelpääste teenust pakkuva AS G4Si poolt jälgitava ala ulatus on Side tänava pikendusest kuni naisteranna piirini.

Rannas on kaks vetelpäästetorni ja valvatavat rannaala kokku üks kilomeeter. Vetelpääste tagab suplejate ohutuse 1. juunist kuni 31. augustini. Perioodil 1.-16. juunini töötab rannavalve kell 11-18 ja 17. juunist kuni 31. augustini kell 10-20.

Rannakülaliste paremaks teeninduseks on rannas avatud tualetid, dušid, hoiukapid ja müügikioskid.

Peale keskranna on korrastatud ja inventariga varustatud Vana-Pärnu, Mai ja Raeküla rand. Väiksemates randades rannavalvet tööle ei rakendata. Heakorra eest Vana-Pärnu, Mai ja Raeküla rannas hoolitseb AS ISS Eesti.

Terviseameti Lääne talitus andis täna loa avada keskrand, Mai, Raeküla ja Vana-Pärnu rand suplushooajaks.

Käesoleva aasta suvel tegutseb rannas ja kesklinnas ligikaudu 70 müügikohta. Ettevõtjad pakuvad jäätist, maiustusi, värskeid aiasaadusi, värskelt pressitud mahlu, käsitöö- ja rannakaupu.

Sarnaselt möödunud aastale, on ka sel suvel rannas batuut, minigolfi rada ja üüritakse jalgrattaid ja lastele elektriautosid. Kesklinnas ja rannapiirkonnas liigub ratasrong. Jätkuvalt on võimalus üürida rannatoole, huvilistel on võimalus läbida surfikoolitus ja tehakse kehamaalinguid. Esmakordselt pakutakse keskrannas massaažiteenust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles