Kohus mõistis lõbunaisi vedanud taksojuhi vangi

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu maakohus mõistis eile suvepealinnas klientide juurde lõbutüdrukuid vedanud kohaliku taksojuhi Arved Piusi (56) süüdi ja karistas teda seitsme aasta, üheksa kuu ja 27 päeva pikkuse vangistusega.

Karistusest arvati maha eelvangistuses viibitud neli kuud ja üheksa päeva, seega peab mees trellide taga istuma seitse aastat, viis kuud ja kaheksa päeva. Samuti tuleb tal tasuda kohtukulud.

Kohus mõistis Piusilt välja laiendatud konfiskeerimise asendamise korras 4410 eurot (69 000 krooni).

Kohtuprotsess oli kuulutatud menetlusosaliste eraelu kaitseks kinniseks. Kohtuotsust saab edasi kaevata 15 päeva jooksul pärast otsusega tutvumist. Prokuratuur süüdistas Piusi prostitutsioonile kaasaaitamises isikuna, kes on varem sama kuriteo eest karistada saanud.

Politsei uurimisandmetel tegeles Pius lõbunaiste klientide juurde sõidutamisega 2008. aasta märtsist juulini, uurijatel õnnestus tõendada 11 prostitutsioonile kaasaaitamise episoodi.

Pius jäi kohtus süüdi kokku kümnes episoodis, neist ühel juhul tegi kohus õigeksmõistva otsuse.

Varem on Pius olnud 2007. aastal prostitutsioonile kaasaaitamise süüdistusega kohtu ees ja toona sai ta nelja-aastase tingimisi vanglakaristuse. Kuna mees pani uued süüteod toime katseajal, mõisteti see täitmisele ja kajastub liitkaristusena juba eespool nimetud vangistusaja pikkuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles