Parima summa lasi Reena Pärnat

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reena Pärnat.
Reena Pärnat. Foto: PP

Euroopa vibulaskmismeistri Eve Suitsu mälestusvõistlustel Tammistes kuulus FITA-1 harjutuses naiste peaauhind 1239 silmaga küll Läti klubi Amazones esindajale Anete Kreicbergale, kuid võistluse parima summa 1259 silma lasi hoopis Järvakandi Ilvest esindav pärnulanna Reena Pärnat. Naiste esikolmikusse mahtunuks oma 1213 silmaga ka veteranide parim Eve Kivilo (Järvakandi).

Meestest võitis 1232 silmaga Eesti kunagine esinumber tartlane suurmeister Jaan Lott, päeva teise summa 1227 silma lasi viljandlane, juunioride klassi parim Taavo Allik.

Pärnu Meelise vibulaskurid nii naiste kui meeste klassis paremustabeli esimesse poolde ei mahtunud. Naisjuunioridest oli Reti Randorg 1017 silmaga teine, Sander Landing kadettidest neljas, meesveteranidest Mati Tõusme 1047 silmaga võitja ja Katrin Froš naisveteranidest 982 silmaga teine.

Tüdrukute klassis sai Kätriin Taal kolmanda koha, tidettide seas võtsid Markus Vaikjärv ja Aleksander Vunk poistest kaksikvõidu, tüdrukutest olid Kristel Peet ja Karolin Martinson teine ja kolmas. Plokkvibu meeste klassis oli Priit Tormis teine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles