Pärnus algab kolme mahuka planeeringu koostamine

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arhitektide joonised. Foto on illustreeriv.
Arhitektide joonised. Foto on illustreeriv. Foto: Internet

Pärnu linnavalitsus algatas oma esmaspäevasel istungil kolme mahuka planeeringu koostamise, kõigi planeeringute maa-ala hõlmab üle kolme hektari.

Fortum Termest ASi avalduse alusel algatas linnavalitsus Niidu, Kase, Liblika ja Vana-Savi tänava vahelise kvartali detailplaneeringu koostamise. Taotleja eesmärk on liita Vana-Savi 7, Vana-Savi 11 ja jätkuvalt riigi omandis maa üheks krundiks, millel arendada tootmistegevust energiamahukas valdkonnas, nagu saematerjali kuivatamine, puidu, turba ja muu taimse kütuse kuivatamine ja brikettimine või graanuliteks pressimine.

Planeeringuala suurus on ligi 3,1 hektarit ja see asub Pärnu Rääma linnaosas Niidu ettevõtluspiirkonnas.

Samas piirkonnas algatas linnavalitsus OÜ VH Transport avalduse alusel Vana-Savi 2 kinnistu suhtes detailplaneeringu koostamise. Taotleja siht on rajada krundile puidukuivati. Detailplaneeringu koostamise käigus soovitakse välja selgitada võimalikud ehitusmahud ja määrata kruntidel ehitusõigus.

Detailplaneeringu ala suurus on umbes 3,5 hektarit.

Ühtlasi algatas linnavalitsus Lao Investeeringud OÜ avalduse alusel Papiniidu 5 kinnistu detailplaneeringu koostamise. Planeeringuga on kavas jagada kinnistu omanike vahel kolmeks krundiks, kaheks ärimaa ja üheks transpordimaa juhtotstarbega krundiks.

Planeeringuala suurus on 3,3 hektarit, see asub Pärnu kesklinnas Papiniidu ettevõtluspiirkonnas. Pärnu linna üldplaneering näeb alale äri- ja tootmismaa juhtfunktsiooni, mida planeeringuga ei ole kavas muuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles