Maapostkontorid peavad suvel pausi

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Post suleb suvepuhkuste ajaks ajutiselt väikepostkontorid.

Juunis on kaheks nädalaks suletud Suurejõe ja Jõõpre postkontor, juulis pannakse kuni kaheks nädalaks kinni Jõesuu, Kaisma, Surju, Tali, Tihemetsa, Uulu ja Varbla postkontor.

Osa postkontoreid muudab ajutiselt lahtiolekuaega, näiteks Toris, Ares, Surjus, Paikusel ja Koongas on plaanis seda kahandada ühe-kahe päevani nädalas.

AS Eesti Posti kommunikatsioonijuht Inge Suder ütles, et postkontorid on suletud ajal, kui puhkavad vallavalitsused, perearstid ja kohalikud sotsiaaltöötajad.

“Ehk siis perioodil, mil kliendid ei käi kuigi palju keskuses. Suletavate kontorite näol on tegemist väikeasulate postkontoritega ning asendajate leidmine neisse puhkuse ajaks on väga keeruline,” selgitas kommunikatsioonijuht.

Kõik postiteenused on kontorite kinnioleku ajal neis piirkondades kättesaadavad kirjakandja vahendusel, keda inimesed saavad tasuta koju tellida.

Kirjakandja tellimiseks tuleb helistada Eesti Posti klienditeeninduskeskuse telefonil 1661. Kõne suhtes kehtib tavatariif. Tellimusi võetakse vastu esmaspäevast laupäevani 9–18.

Suderi sõnutsi registreeritakse klienditeeninduskeskuses tellimus, mis edastatakse konkreetset klienti teenindava piirkonna postiasutusse. Enne kella 16 laekunud tellimuse korral võetakse inimesega ühendust samal päeval ja lepitakse kokku teenuse osutamise aeg. Tellimuse hilisemal esitamisel võetakse ühendust järgmisel tööpäeval.

“Kirjakandja osutab postiteenuseid tellimuse saamisele järgneval tööpäeval, kui ei ole kokku lepitud teisiti. Konkreetne tellimuse täitmise ajavahemik antakse kliendile täpsusega üks tund,” lubas Suder.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles