Neli kinnipeetavat üritasid Pärnu politsei arestimajast põgeneda

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arestimaja.
Arestimaja. Foto: Ants Liigus

Neli kinnipeetavat üritasid möödunud nädala lõpus ööl vastu laupäeva Pärnus politsei arestimajast põgeneda, kuid kellelgi siiski omavoliliselt lahkuda ei õnnestunud.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Hedy Tammeleht kinnitas põgenemiskatse toimumist BNSile, öeldes, et neli kinnipeetavat ründasid arestimaja töötajat. "Keegi põgenema siiski ei pääsenud ja vahejuhtumile reageeriti kiirelt. Arestimaja töötaja vigastused olid kerged," ütles Tammeleht.

Pressiesindaja sõnul käivitas Lääne prefektuur juhtunu asjaolude uurimiseks nii ametkonnasisese juurdluse kui ka kriminaalmenetluse, mistõttu ei ole võimalik juhtunut detailsemalt kommenteerida. Muuhulgas ei kommenteerinud prefektuur, mis asjaoludel kinnipeetavad lukustatud arestikambrist välja pääsesid ning kas arestimajja paigutatute tegevuse jälgimiseks seatud videovalve oli töökorras.

Prefektuur ei täpsustanud, milliste süütegude eest olid põgeneda üritanud isikud arestikambrisse paigutatud ja millistel asjaoludel õnnestus politseinikel põgenemiskatse operatiivselt nurjata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles