Läti ehitajad jätsid Pärnus Starmani kliendid telepildita

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Televiisor.
Televiisor. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eile õhtul kella 16.30 ajal katkes osaliselt Starmani teenuste edastamine Pärnus, telepildi, interneti- ja telefoniühenduseta jäi ligikaudu 1200 klienti. Suures osas suudeti klientidele signaal taastada südaööks.

Starmani pressiesindaja Kristi Reilandi sõnutsi põhjustas selle Läti ehitajate läbi kaevatud trass, kus olid Starmani jaamast väljuv optikakaabel ja Elionile kuulunud kaabel.

„Meie tehnikute brigaadid nii Pärnust kui Tallinnast sõitsid kohe pärast rikke ilmnemist kohale ja kaasasid meie koostööpartneri OÜ Corle, kes on spetsialiseerunud elektri- ja telekommunikatsioonivõrkude ehitamisele, et parandustööd sujuksid võimalikult kiiresti,“ ütles Reiland. „Enamikule klientidest suutsime signaali taastada südaööks.“

Täna ennelõunal oli Pärnus veel signaalita Tulika 14 piirkond, mis hõlmab ligi 300 klienti. „Meie tehnikud otsivad aktiivselt põhjust, miks signaal sinna ei jõua, ja parandavad selle esimesel võimalusel,“ rääkis Reiland ja palus Starmani nimel ebamugavuste pärast klientidelt vabandust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles