Vutiliidu koondis pidas Pärnu-Jaagupis sõprusmängu

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpalliliidu logo.
Eesti jalgpalliliidu logo. Foto: Eesti jalgpalliliit

Eesti jalgpall liidu koondis pidas eile Pärnu-Jaagupis sõpruskohtumise kohaliku rahvaliiga võistkonnaga JK Pärnu-Jaagupi. Kohaliku kooli staadionil toimunud mäng lõppes 2:2 viigiga.

Üheksa üheksa vastu toimunud mängus sajakonna pealtvaataja ees viis väljakuperemehi kaks korda juhtima kohaliku jalgpalli eestvedeaja Peeter Laur, kuid mõlemal korral suutsid vutiliidu esindajad seisu viigistada. Väravate autoriteks Marko Lelov ja Tarmo Rüütli.

Pealtvaatajate tungival nõudmisel löödi võitja selgitamiseks mängujärgseid penaltisid. Mõlemal meeskonnal oli kasutada kümme katset, tulemusega 7:5 jäi peale JK Pärnu-Jaagupi.

Pärast mängu lõppu kutsus jalgpalli liit vastaseid ka vastukülaskäigule Tallinnasse, et veel kord mõõtu võtta, seekord juba täismõõtmetega väljakul.

Eesti jalgpalliliidu võistkonnas mängisid Kadri Jägel, Tarmo Rüütli, Janno Kivisild, Marko Lelov, Andrei Karhu, Uno Tutk, Lars Hopp, Kristjan Leedo, Tarmo Lehiste ja väravavaht Aivar Pohlak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles