39 õde ja hooldustöötajat alustab Pärnu haiglas õpinguid

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu haigla pakub koostöös Tallinna tervishoiu kõrgkooliga juba kolmandat õppeaega õdedele võimalust omandada rakenduslik kõrgharidus kohapeal, homme allkirjastatava lepingu järgi alustab septembris Pärnu haiglas õpinguid 23 õde ja 15 hooldustöötajat.

 “Pärnu haigla üheks suurimaks väärtuseks on meie töötajad,” rääkis SA Pärnu Haigla kommunikatsioonispetsialist Eda Amur. “Et pakkuda kvaliteetset teenust, peab haigla omama häid spetsialiste, selle saavutamiseks on haigla toonud tasemeõppe võimalused nii meie õdedele kui sellest aastast hooldustöötajatele.”

Sellest sügisest laieneb samalaadne koostöö Pärnu haigla ja Tallinna tervishoiu kõrgkooli vahel ka hooldustöötajate kutseõppe valdkonnas. Hooldustöötajate töökohapõhise õppe nominaalkestus on kaks aastat kogumahus 80 õppenädalat. 2/3 õppest on praktikal põhinev ehk töökohapõhine. Pärnu haigla poolt on praktikaosa juhendajateks neli õde eri osakondadest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles