Surfarid kogunevad tormituult püüdma

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Surfarid asuvad Pärnu rannas mõõtu võtma.
Surfarid asuvad Pärnu rannas mõõtu võtma. Foto: Ants Liigus

Surfarid asuvad täna keskpäevast Pärnu rannas mõõtu võtma hüppevõistlusel, mis kuulub Pärnu surfiklubi “Amserv Toyota Cupi” võistlussarja.

Teist aastat suvepealinnas korraldatav sari koosneb kolmest võistlusalast, kuhu kuuluvad võidusõit, hüppamine ja vana kooli trikid.

“Esimese etapi ehk võidusõidu korraldasime suvel, kuid tuule puudumise tõttu jäid teised etapid tegemata. Nii tugevat tuult, kui ilmajaam tänaseks lubab, pole meil tükk aega olnud. Et tugevat tuult ei tohi lasta kaotsi minna, otsustasime hüppamise esimesel võimalusel ära teha,” rääkis Erkki Soosaar Pärnu surfiklubist.

Mere kohal tehtavate hüpete puhul hinnatakse kõrgust ja seda, kui kaua keegi õhus püsib.

Kõrgete õhulendude järel korraldatakse lähiajal sarja kolmas mõõduvõtt vana kooli trikkides. Siis selgub, kes meeste ja kes naiste arvestuses pälvib üldvõidu, millega kaasneb kuuajaline sõiduauto Toyota kasutusõigus.

Ilmast tulenevalt jäi võistluse etteteatamisaeg küll napiks, kuid sellest hoolimata on täna randa oodata kümneid Eesti surfisõpru nii Pärnust kui mujalt Eestist. Soosaar soovitas huvilistel end soojalt ja vihmakindlalt riidesse panna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles