Bussijuht pidas teda kärbikuga sihtinud mehe kinni

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
58aastane mees tulistas pühapäeva õhtul haavlipüssiga Pärnu-Sindi liinibussi salongis istmeid. Inimesed tulistamises viga ei saanud.
58aastane mees tulistas pühapäeva õhtul haavlipüssiga Pärnu-Sindi liinibussi salongis istmeid. Inimesed tulistamises viga ei saanud. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnumaal Sindis astus üleeile õhtul liinibussi kärbikuga relvastatud purjus mees, kes sihtis bussijuhti ning tulistas istmeid.
 

Pühapäeval kell 18.30 sisenes Sindis busside lõpp-peatuses liinibussi joobes 58aastane mees ja sihtis kärbikulaadse relvaga bussijuhti. Bussijuht suutis relva enesest eemale suunata ja lask tabas bussiistmeid.

Bussis oli üks sõitja, kuid keegi intsidendis vigastada ei saanud. Bussijuht pidas kahtlustatava kinni ja andis politseile üle, ütles Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Annely Erm ERRi uudisteportaalile.

Mehele on esitatud kahtlustus tapmiskatses ning prokurör plaanib kohtult taotleda tema vahistamist.

Ermi sõnul relvaluba kahtlustaval ei ole ning tema teo motiivid selgitab kriminaaluurimine.

Bussijuht ei olnud nõus kaamera ees rääkima, kuid kinnitas "Aktuaalsele kaamerale", et oli puhas juhus, et endine töökaaslane, kes juunis firmast lahti lasti, just tema bussi sattus, sest omavahel polnud neil midagi klaarida.

Bussijuhil õnnestus endale suunatud relv eemale lükata ning haavlid tabasid bussiistet. Bussijuhile tuli appi bussis viibinud tuttav, kes aitas purjus mehe kinni pidada. Bussi tunginud mehel seoti käed püksirihmaga kinni ning kutsuti politsei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles