Pärnumaal otsitakse tänavusi parimaid kodanikuühiskonna tegijaid

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse logo.
Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse logo. Foto: PEAK

Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskus koos Pärnu maavalitsuse ja Pärnumaa omavalitsuste liiduga soovib tunnustada Pärnumaa kodanikuühiskonna 2011. aasta tegijaid.

Aasta tegijate väljaselgitamise eesmärk on teadvustada kodanikualgatuse rolli ja tugevdada kodanikuühiskonna tavasid Pärnumaal.

Aasta tunnustuse pälvivad eraisikud või organisatsioonid, kes on aktiivsed kodanikuühiskonna eestvedajad või toetajad või kelle tegevuse tulemusena toimuvad Pärnumaa kodanikuühiskonnas märkimisväärseid arengud.

Pärnumaa kodanikuühiskonna 2011. aasta tegijaid tunnustatakse viies kategoorias: aasta kodanikeühendus, aasta vabatahtlik, aasta kodanikualgatust toetav äriühing, aasta kodanikualgatust toetav kohalik omavalitsus ja Pärnumaa kodanikuühiskonna aasta tegu.

Aasta teo valiku juhtmõte on vabatahtlik tegevus.

Pärnumaa kodanikuühiskonna tänavuste tegijate valimisel soovitakse tuua esile ühenduste või eraisikute algatatud tegevusi, mis on 2011. aastal Pärnumaal aidanud kaasa ühiskonna sidususele ja vabatahtliku tegevuse võimaluste laiendamisele.

Kandidaadi ülesseadjal palutakse esitada argumenteeritud kirjalik põhjendus valitud kategooria kandidaadi kohta, mis sisaldab kuni kolme head näidet kandidaadi tegevusest kodanikualgatuse toetajana, kandidaadi kontaktandmeid ja kandidaadi esitaja kontaktandmed.

Ettepanekuid kandidaatide kohta oodatakse Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuses 1. novembrini.

Kõik esitatud kandidaadid kutsutakse detsembrikuus toimuvale kodanikuühiskonna aasta tegijate pidulikule vastuvõtule ja väljasõidule Tallinna, kus toimub kohtumine Pärnumaalt valitud riigikogu saadikutega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles