Endlas esietendub "Saja-aastane laps"

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lavastuses esitatakse vanu lastelaule "Tigedast tikrist" "Kevademarsini". Rokivad  Tambet Seling, Märt Avandi, Jaanus Mehikas ja Kaili Viidas.
Lavastuses esitatakse vanu lastelaule "Tigedast tikrist" "Kevademarsini". Rokivad Tambet Seling, Märt Avandi, Jaanus Mehikas ja Kaili Viidas. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Homme on Pärnu Endlas esietendus: kell 12 etendub teatri suures saalis Andres Noormetsa lastelavastus “Saja-aastane laps”.

"Saja-aastane laps" on muusikaline lavastus lastest ja lastelauludest viimase 100 aasta jooksul: regilaulust Entel-Tenteli ja nüüdisaegsete lastelauludeni.

Laulude vahele ja ajal räägitakse-mängitakse väikesi lugusid ja kutsutakse nii pisikesi kui suuri vaatajaid kaasa laulma. Truppi on kogutud näitlejad, kes peale näitlemise oskavad eri muusikainstrumente mängida.

Lavastus on mõeldud kõigile, alates kolmandast eluaastast. Etendus on vaheajaga ja kestab umbes poolteist tundi.

Idee autor, lavastaja ning kujundaja on Andres Noormets, muusikaline lavastaja Feliks Kütt, valguskujundaja Karmen Tellisaar, helimeister Janek Kivi, videomeister Argo Valdmaa, videokujundajad - kujundaja assistendid Mari-Anne Pikk, Birgit Purga ja Triin Pallo. Mängivad-laulavad Märt Avandi, Jaanus Mehikas, Tambet Seling, Liis Laigna, Kaili Viidas, Kaili Närep.

Järgmised etendused on 17. ja 18. detsembril kell 12 ja 15 ning 19., 20., 21., 27. ja 28. detsembril kell 12.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles