Joobes juhid on Pärnu politsei teravdatud tähelepanu all

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu politsei on pühade eel hakanud senisest tihedamini kontrollima sõidukijuhte. Foto politseireidist pärineb varasemast ajast.
Pärnu politsei on pühade eel hakanud senisest tihedamini kontrollima sõidukijuhte. Foto politseireidist pärineb varasemast ajast. Foto: Ants Liigus

Pärnu politseiosakonna ametnikud koos Sisekaitseakadeemia politseikolledži politseikooli kadettidega on pühade eel tihendanud sõidukijuhte kontrollimist.


Täna hommikul kontrolliti sõidukeid tabamaks joobes juhte Pärnu maakonnas Tammiste teel linna piiril. Kontrolliti 200 sõidukit ning tabati üks joobes juht, teatas Pärnu poltiseiosakonna pressiesindaja Hedy Tammeleht.



Sarnane aktsioon viidi läbi ka eile hommikul, kui kontrolliti linnapildis sõidukijuhtide alkoholijoobe seisundit. Siis kontrolliti kokku 103 sõidukit ning tuvastati üks jääknähtude juhtum.



Pärnu politseiosakonna korrakaitsetalituse komissar Tõnu Kivis sõnas, et sellised politseioperatsioonid kindlasti jätkuvad. Eelmisegi nädala algul kontrolliti sõidukeid Uulu-Valga maanteel ja tulemuseks oli 300 sõidukijuhi seas tuvastatud kaks jääknähtu, lisas ta



Kivis toonitas, et juhid ei tohi oma võimeid ja seisundit üle hinnata, kui alkoholi on tarbitud ja ei olda oma kainuses ikkagi päris kindlad, siis sõidukirooli istuda ei tohi. Tema sõnul on nädalavahetused ja pikad saabuvad pühad selles osas politsei teravdatud tähelepanu all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles