Maaülikool ootab abituriente tudengivarjudeks

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti maaülikooli peahoone.
Eesti maaülikooli peahoone. Foto: Sille Annuk

Eesti maaülikooli üliõpilased kutsuvad sel nädalal abituriente tudengivarjuna osa saama ühest tõelisest ülikoolielu päevast.

Kõik abituriendid, kes on huvitatud maaülikoolis õppimisest, saavad võimaluse tutvuda valitud erialaga juba enne õppima asumist. “Sel viisil saab õpilane, kes kahtleb oma valikutes, leida kõige sobivama ja õigema, ning õpilane, kes on oma valiku teinud, saada sellele kinnitust,” selgitas Eesti maaülikooli kommunikatsioonispetsialist Mari Aigro.
 
Abiturient saab varjupäeval osaleda loengutes, tutvuda õppekavadega ja teha läbi täisväärtusliku ülikoolipäeva. Aigro ütlust mööda võib tudengeid varjutada mitmel järjestikusel päeval, kui abiturienti huvitab rohkem kui üks eriala. Eelnevatel aastatel on populaarseimad erialad olnud maastikuarhitektuur ning põllumajandussaaduste tootmine ja turustamine.
 
Õpilastel tuleb osalemiseks täita avaldus ja saata see üliõpilasesinduse aadressil eryytli@emu.ee. Avalduse saab alla laadida esinduse koduleheküljelt http://ye.emu.ee/.
 
Kui abiturient ei soovi tudengit varjutada, saab ta tutvuda maaülikoolis õppimise võimalustega lahtiste uste päeval 26. oktoobril maaülikooli peahoones 10-15.
 
Varjupäeva korraldab projekti „Tudengi-vari“ raames Eesti maaülikooli üliõpilasesindus.  
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles