Reidi tulemused kurvastasid politseid

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinikud ja kadetid kontrollisid eile Pärnus Laial tänaval sõidukijuhte.
Politseinikud ja kadetid kontrollisid eile Pärnus Laial tänaval sõidukijuhte. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Politsei tabas eile pärastlõunal Pärnu kesklinnas toimunud politseireidil kaks joobes juhti ja ühe alkoholiuimas jalgratturi, kelle suhtes algatati väärteomenetlus.

Politseiametnikud ja -kadetid kontrollisid Laial tänaval 13-15 kokku 528 autojuhti ja 19 jalgratturit.

Joove tuvastati kahel autojuhil ja ühel jalgratturil, nende suhtes alustas politsei väärteomenetlust.

Ühel sõidukil puudus kohustuslik liikluskindlustus ning ühel polnud ette näidata tunnistust ülevaatuse kohta.

Pärnu politseijaoskonna patrullteenistuse vanem Imre Veber ütles naljaga pooleks, et kuna politsei jõudu oli päris palju ja niiviisi oleks rivis seistud pea Riia linnani, oli osa ametnikke koos abilistega saadetud hoopiski noorsoopolitseile linna peale appi.

Ka noorsoopolitsei kontroll tõi kaasa rikkujate avastamised: tubakatooteid tarbisid ja omasid vastavalt kolm ja kaks alaealist, avalikus kohas tabati alkoholi tarbimas üks inimene ning 15 jalakäijat rikkus liikluseeskirja.

Imre Veber tõdes, et reidi tulemused kurvastavad, sest keset nädalat linnaliikluses olevad alkoholi tarbinud juhid on kahjuks reaalsus.

Veber lisas, et nii mõnegi sõidukijuhi puhul oli õhuski veel tarbitud jookide hõngu, kuid alkoholi piirmäära ületamist neil siiski ei tuvastatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles