Kodutute loomade varjupaik sai üle 1000 euro

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BIG Match Show annetused jõudsid Pärnu varjupaika.
BIG Match Show annetused jõudsid Pärnu varjupaika. Foto: Eesti Koeraomanike Selts

Eesti koeraomanike selts ja BIG Bank andsid täna Pärnu kodutute loomade varjupaigale üle BIG Match Show' tulud, mida varjupaik kasutab loomade hoiutingimuste parandamiseks.

16. oktoobril Tallinnas toimunud heategevuslikul koertenäitusel BIG Match Show koguti Pärnu kodutute loomade toetuseks 1104 eurot ja 59 senti, mille abil parandatakse eelkõige loomade hoiutingimusi.
 
BIG Match Show' patroon Marju Länik loodab, et loomasõprade annetatud raha aitab kaasa Pärnus varjupaika sattuvate ja seal elavate loomade heaolu parandamisele.

„Usun, et paljud Pärnu varjupaika sattunud loomad saavad pärast annetussumma üleandmist parema peavarju korraliku kuudi näol, kõhu täis või võimaluse meditsiiniliseks abiks. Terveks ravitud loomal on rohkem lootust uut peremeest ja kodu leida,“ ütles Länik.

Pärnu kodutute loomade varjupaiga juhataja Anni Kaiste oli väga rõõmus, et BIG Match Show' raames tänavu just Pärnu varjupaiga jaoks raha koguti.

„Heategevuslik koertenäitus on täitnud suurepäraselt oma eesmärki ning meie hoiupaigal on siiralt hea meel, et saame heade inimeste ja ettevõtete annetatud summat kasutada oma tööks ning loomade kliinikukulude tasumiseks, mis on praegu meie suurim kuluartikkel,“ lausus Kaiste.

Oktoobri keskel toimunud BIG Match Show' üldvõitjaks trooniti Oksana Gorilikovale kuuluv segavereline Neero. Näitusel võistlesid nii puhtatõulised kui segaverelised koerad, kes võtsid mõõtu vastavalt vanusele ja suurusele – ülepõlve- ja allapõlve kutsikad, koerad ning veteranid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles