Võrkpallinaised olid Leedus võidukad

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi naiskond.
Pärnu võrkpalliklubi naiskond. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Nädalavahetusel Leedus Balti liiga turniiril osalenud Pärnu võrkpalliklubi naiskond alistas kõik neli vastast, loovutades ainukese geimi Kaunase Heksa naiskonnale.

Salcininkai SM Taurase naiskonnast said pärnakad jagu 3:0 (-19, -23, -14), LKKA naiskonnale anti geimides 17, 18 ja 21 punkti.

Ainsa geimivõidu sai pärnakate vastu Heksa, kes Pärnu klubi avageimi 25:19 võidu järel viigistas teise gemi 25:21 võiduga mänguseisu. Kolmas ja neljas geim kuulusid taas Pärnule 25:13 ja 25:20.

Achema KKSC kogus pärnakate vastu geimides 15, 20 ja 23 punkti.

Naiste Balti liiga jätkub 16.-18. detsembril Pärnus, kui eestlased on taas vastamisi leedukatega. Läti klubid võõrustavad eestlasi 6.-8. jaanuarini. 20.-22. jaanuaril on Pärnu spordihallis Eesti klubide vastasteks lätlased. Naiste Balti liiga finaal toimub 9.-11. märtsini. Selle toimumiskoht on veel lahtine.

Neljapäeval on Pärnu võrkpalliklubi naiskonnal võõrsil Eesti karikavõistluste veerandfinaali korduskohtumine Viimsi SPAga.

Meistrivõistlustel võõrustatakse laupäeval Pärnu spordihallis Võru VK/SK naiskonda, pühapäeval mängitakse Tallinnas Audentese SG/Noortekoondisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles