Pärnumaa bussiliinide piletimüügis tuleb muudatusi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bussid Pärnu bussijaamas.
Bussid Pärnu bussijaamas. Foto: Urmas Liiv

31. detsembril lõpeb Pärnu maavalitsuse ja AS GoBusi vahel kehtinud avaliku teenindamise leping ja maakonnaliinidele tulevad uued vedajad. Seoses sellega on muutusi nii üksikpiletite, kuupiletite müügi kui õpilaste kiipkaartide kehtivuse ja taotlemisega.


1. jaanuarist teenindatakse maakonna bussiliine samas mahus kui seni, kuid korralduslikult neljas grupis, teatas Pärnu maavalitsus.



Põhjaliinidel Tõstamaa, Lihula, Pärnu-Jaagupi ja Vändra suundades teenindab sõitjaid AS Mulgi Reisid.



Sõidupileteid müüakse bussidest, kuupileteid Pärnu bussijaamast Ringi 3. Kuupiletite kehtivus algab uuest aastast. Jaanuaris kehtivad ka AS GoBusi varem müüdud kuupiletid nende kehtivusaja lõpuni. Õpilastele väljastatud kiipkaardid kehtivad nende kasutusaja lõpuni. Uusi kiipkaarte väljastatakse AS Mulgi Reiside kontorist aadressil Savi 3 Pärnus. Lisainfot saab AS Mulgi Reiside dispetšerilt 7-21 telefonil 507 4267, liiniinfo Pärnu bussijaama lühinumbril 12 012 kl 7-19.



Lõunaliinidel Ikla ja Kilingi-Nõmme suunal on vedajaks OÜ M.K.Reis-X.



Sõidupileteid müüakse bussidest, kuupileteid saab osta Pärnu bussijaamast. Jaanuaris kehtivad samuti AS GoBusi varem müüdud kuupiletid nende kehtivusaja lõpuni. AS GoBusi väljastatud õpilaste kiipkaardid kehtivad kuni 2009/2010 õppeaasta I veerandi lõpuni. Uute kiipkaartide taotlused tuleb esitada e-posti aadressil reisx@hot.ee ja need väljastatakse M.K.Reis-X kontorist Pärnus Mere 7. Lisainfot saab Pärnu dispetšerilt telefonil 554 9236, liiniinfot Pärnu bussijaama lühinumbril 12 012.



Linnaümbruse liinidel nr 40 Pärnu-Sindi ning nr 57 Pärnu - Sauga kool on vedajaks AS MTG.



Nii üksik-, kuu- kui kümnepäevapileteid liinidele 40 ja 57 müüakse alates 31. detsembrist järgmistest Eesti Posti postkontoritest: Sindi, Paikuse, Pärnu, Sauga, Härma, Port Artur, Raeküla, Lepa ja Pärnu pakimaja. Peale selle saab pileteid Pärnu bussijaamast ja Sindi Konsumi kauplusest. Üksikpileteid müüakse ka bussides. Kehtivad kõik senised hinnad.



Detsembris AS GoBusi müüdud kuupiletid kehtivad nende kasutusaja lõpuni, kuid mitte kauem kui 31. jaanuarini. AS GoBusi kümnepäevapiletid ja üksikpiletid alates 1. jaanuarist AS MTG liinidel ei kehti.



Õpilastele väljastatud tasuta sõidu tõendid ja kiipkaardid kehtivad vastavalt kaardil märgitud kehtivusajale. Uue kaardi taotlemisel tuleb teha avaldus AS MTG Pärnu osakonna kontorisse (Mauri tehnoküla, Audru vald, Papsaare küla) kas posti teel või e-posti aadressil parnu@atko.ee. Kaardid saab kätte AS MTG Pärnu osakonna kontorist või vajadusel posti teel.



Muudatuseks on, et Sindist Tammeojalt 22.15 väljuv buss ei sõida uuest aastast enam Kalurihallini. Infot saab 7-19 telefonil 518 5979, liiniinfot bussijaama lühinumbril 12012



Diagonaalliinil Vändra-Pärnu-Ikla veab jätkuvalt OÜ Vändra Karu, piletimüügis muudatusi ei ole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles