Otsime taas aasta tegu

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba üheteistkümnendat korda selgitavad Pärnu Postimees ja Pärnu linnavalitsus välja Pärnu aasta teo. Konkursi võitja selgub lugejate häälte põhjal.

Korraldajad pakuvad juuresoleval kupongil välja enda arvates esiletõstmist väärivad teod, millele võib igaüks enda poolt ühe juurde lisada.

Nimekirja ei ole võetud Pärnu iga-aastasi traditsioonilisi kultuurisündmusi.

Nimekirjast tuleb valida üks tegu, see ristiga märgistada, kupong välja lõigata ning see Pärnu Postimehe toimetuse teisel korrusel asuvasse kuulutuste vastuvõttu tuua või siis ümbrikus meile saata (Rüütli 14, Pärnu 80010).

Hääletada saab samuti interneti vahendusel Pärnu linnavalitsuse kodulehel ning 5.-18- detsembrini ka Pärnu Postimehe kodulehel. Lugejate ettepanekuid ootame hiljemalt 18. detsembriks.

Aasta teo konkursi võitjale antakse 27. detsembril toimuval Pärnu linnapea vastuvõtul Ammende villas üle Ene Tapferi valmistatud kuju, Vello Paluoja kujundatud auaadress ja Pärnu Postimehe esimese numbri faksiimiletrükk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles