Pealinlased käisid siinseid bussijuhte üle meelitamas (1)

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui pealinlaste buss oli Pärnu südalinnas seisnud umbes tunni, ütles ühissõidukis inimesi vastu võtnud värbaja, et tõsisemaid huvilisi, kes ankeedigi täitsid, oli olnud viis-kuus.
Kui pealinlaste buss oli Pärnu südalinnas seisnud umbes tunni, ütles ühissõidukis inimesi vastu võtnud värbaja, et tõsisemaid huvilisi, kes ankeedigi täitsid, oli olnud viis-kuus. Foto: Urmas Luik

Eile pärastlõunal nägi Pärnu südalinnas helerohelises rüüs ühistranspordivahendit. See ei olnud suvepealinna uus linnabuss, vaid sõiduk, millega Tallinna Linnatranspordi aktsiaselts (TLT) tuli siinseid bussijuhte värbama. Kohalikule ühistranspordikeskusele ei meeldi põrmugi, et niigi raskel ajal, mil sohvreid on keeruline leida, üritatakse need vähesedki üle meelitada.

Kuigi välja oli hõigatud, et buss peatub Port Arturi parklas, seisis see mõnevõrra eemal hotell Pärnu tagusel tänaval. Asjaosaliste sõnutsi jagus huvilisi sellest hoolimata. Paljud inimesed olid kohale tulnud uudishimust, uurimaks, miks selline rohevalge masin seal seisab. On ju Pärnu linnabussid teadupärast helesinised ja kaunistatud valgete pärnaõitega.

Leidus neidki, kes teadlikult tulid TLT pakutavaga tutvuma. Kui pealinlaste buss oli südalinnas seisnud umbes tunni, ütles ühissõidukis inimesi vastu võtnud värbaja, kes ei soovinud nime avaldada, et tõsiseid huvilisi, kes ankeedigi täitsid, oli olnud viis-kuus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles