Vanalinna põhikool sai 40aastaseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vanalinna põhikool.
Pärnu Vanalinna põhikool. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu Vanalinna põhikool tähistas 25. novembril oma suurt juubelisünnipäeva ja nüüd võime kogu kooliperega uhkelt öelda, et meie kool on saanud 40 aastat vanaks.

Selleks puhuks olid 1.-9. klassi õpilased välja mõelnud väga huvitavaid ja erakordseid esinemisi. Toimus kaks eraldi aktust algklassidele ning 5.-9. klassi õppuritele.

Pidulik juubelikontsert algas direktor Pille Tahkeri avakõnega, millesse oli loomulikult poetatud pisike tarkusetera. Pärast direktori kõnet süütasid kõikide klasside esindajad küünlad, luues sellega hubase meeleolu. Imepärased etteasted võisid alata. Oma esinemisega alustasid viiendad klassid ja seejärel suuremad klassid.

Esitusi oli palju, lauludest tantsudeni ja kõike segaminigi, lisades hulka näitlemist. Naerda sai rohkelt seitsmendike esitatud anekdootide üle. Väga populaarseks ostutus praegu noorte seas tuntud laul, LMFAO “Party Rock Anthem”, mida kasutas mitu klassi oma tantsukava koostamisel. Ometi ei muutunud see igavaks, sest kõik olid seda omamoodi väljendanud.

Paljude õpetajate tähelepanu pälvis üheksandike tilluke näitemäng, mis oli tehtud Jaak Joala “Öö Chicagos” järgi. Samuti tuleks tunnustada üksikartiste, kes oma klassi edukalt esindasid.

Aktuse lõpus võtsid klasside tublimad suurelt ühislaualt maitsvad kringlid, minnes seda üheskoos klassi nosima.

Toimus klassidevaheline tordikaunistamise võistlus ja loomulikult said võitjad magusa auhinna ning tänukirja.

Kooli sünnipäevaks valmis igasügisene ajaleht Kuller, mis kajastas koolielu põnevamaid  tegemisi.

Koolipäev möödus asjalikult ja teguderohkelt nii auväärt õpetajatele kui tublidele õpilastele.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles