Politsei hakkab aktiivselt jõulurahu kindlustama

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei võtab jõulukuul luubi alla elanike turvalisuse tagamise.
Politsei võtab jõulukuul luubi alla elanike turvalisuse tagamise. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Alates 1. detsembrist tegeleb Lääne prefektuur aktiivselt sellega, et kindlustada elanikkonna jõulurahu, teatas prefektuuri pressiesindaja.

Terve detsembrikuu on prefektuuri kuues maakonnas (Pärnu-, Järva-, Rapla-, Lääne-, Hiiu-, ja Saaremaal) tähelepanu all turvalisuse tagamine.

„Sellele ei keskenduta ainult maakonnakeskusteks olevates linnades, vaid ka maapiirkondades. Sel perioodil on suurendatud jõududega tegevuses liiklusjärelevalvega tegelevad patrullid, korrakaitseametnikud, kriminaalpolitseinikud ning piirivalvurid,“ märkis Lääne prefektuuri pressiesindaja Hedy Tammeleht.

Lääne prefekt Priit Suve ütles, et kuigi mööduval aastal on õigusrikkumised olnud langustrendis, on ühiskonnas endiselt tunda ebakindlust, kuid tõenäoliselt on see põhjustatud rohkem rahvusvahelisest kui riigisisesest situatsioonist. „Soovime Lääne regiooni inimestele pakkuda aasta lõpus suuremat turvatunnet ning seda sõbraliku suhtlemise ja ühiste tegemistega," lausus Suve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles