Koolitantsu festival ootab taas osalejaid

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolitantsu festival ootab taas osalejaid. Pildil tänavusel festivalil osalenud tantsutrupp Müramee Tahkuranna vallast.
Koolitantsu festival ootab taas osalejaid. Pildil tänavusel festivalil osalenud tantsutrupp Müramee Tahkuranna vallast. Foto: Urmas Luik

Tänasest algas registreerimine populaarsele festivalile „Koolitants“, tuleval aastal toimuv festival on pühendatud Eesti filmile.

Festivali „Koolitants 2012” tunnuslause on „Tants fookuses“. 18. korda toimuva festivali teema lähtub kaudselt eesti filmi 100 aasta juubelile pühendatud ametlikust eesti filmi aastast, mida tähistatakse aastal 2012, teatasid korraldajad.

Truppide endi otsustada jääb, kas nad soovivad tunnuslausest inspiratsiooni saades kiigata tantsude loomisel maagilisse filmikunsti maailma või asetavad tantsu enda puhtal kujul fookusesse.

Festivalile registreerimine kestab 15. detsembrini ja osalemisoovi korral saab end kirja panna vaid internetikeskkonnas www.koolitants.ee.

Muudatusena tuuakse tagasi piirkondlikud vahevoorud, mis toimuvad neljas linnas: Tartus, Jõhvis, Pärnus ja Tallinnas. Sellega seoses on finaalkontsert, mis toimub teist aastat järjest Tallinnas Nokia kontserdimajas, sel aastal ühepäevane.

Tänavu osales Eesti tantsuagentuuri korraldatud festivalil „Koolitants“ 265 tantsutruppi, kes esitasid 575 algupärast tantsu. Kokku osales festivalil 5282 noort tantsuhuvilist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles