Lindi rahvas kogub heategevuskontserdil raha mudilastele rahvarõivaste muretsemiseks

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindi koolilaste rahvarõivad.
Lindi koolilaste rahvarõivad. Foto: Erakogu

Lindi kaluriküla rahvas kutsub laupäeval heategevuskontserdile “Südamest Sinule!”, et koguda raha lasteaialaste rahvarõivaste hankimiseks.

Üritust veavad eest Lindi kooli hoolekogu ja õpetajapere, laulu-tantsu-pillilooga astuvad kontserdi esimeses pooles üles Lindi ja Audru lapsed ning rahvatantsijad Lindi Lappajad. Kontserdi teises pooled toovad lindikatele külakostiks muusikat ja laulu Nele-Liis Vaiksoo ja Olav Ehala.

“Tänavune eesmärk on meil rahvusliku, pärimusliku, minevikku väärtustava ja tulevikku vaatava moega: lasteaialapsed ootavad oma rahvarõivaid,” ütles Lindi lasteaia-algkooli hoolekogu esimees Annely Kingo. “Ikka meie Audru kihelkonna omi, ehedaid ja käsitööna tehtuid, niisama kauneid ja autentseid kui need särgi-seelikud-vestid-püksid, mis meie koolilapsed äsja “EV 100” kogukondade taotlusvooru toel ja meister Maie Kalbuse tehtuna selga said.”

Kontserdikülalised saavad anda Lindi mudilaste rahvarõivaste soetamiseks oma panuse: suured viie- ja väikesed üheeurose piletiga.

Koolipere kaasalöömisel on avatud heategevuslik kohvik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles