Noorte infopunktis töötab vabatahtlik Saksamaalt

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänasest asub Pärnu noorte infopunktis tööle 24aastane vabatahtlik Harald Alexander Werner, kes Eestisse jääb viieks kuuks.



Tegelikult peaks Werner noorte infopunktis toimetama juba eilsest, kuid tänu Euroopas valitsevatele kehvadele lennuilmadele saab temaga kohtuda tänasest alates.



Noormees on lõpetanud eelmisel aastal Saksamaal Euroopa-õpingute eriala, keskendudes Euroopa Liidu struktuuride ja liikmesriikide tundmaõppimisele. Enne magistriõpingute alustamist otsustaski ta teha pausi ja töötada mõnes välisriigis vabatahtlikuna.



“Ootan väga võimalust asuda tööle Pärnu noorte infopunktis ja loodan siin kohtuda paljude huvitavate inimestega,” ütles Werner, kes alustas eesti keele õpinguid juba Saksamaal.



Ta loodab Eestis tundma õppida siinset kultuuri ja elustiili ning jagada Pärnu noortele informatsiooni võimaluste kohta vabatahtlikuna mõnes välisriigis töötada.



Werner saabus Eestisse Euroopa vabatahtliku teenistuse projekti kaudu, mida koordineerib Euroopa Komisjon programmi “Youth in Action” kaudu.



Pärnu noorte infopunkt on välisvabatahtlikke võõrustanud varemgi. Mullu kevadeni töötas infopunktis Sergio Hispaaniast, 2007. aasta alguses samuti Hispaaniast pärit Sete.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles