Kohus saatis last suudelnud ja lastele alkoholi pakkunud mehe vangi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Pärnu maakohus karistas teisipäeval reaalse vangistusega meest, kes suudles väikest last ja pakkus lastele alkoholi.

Kohtu hinnangul oli 1967. aastal sündinud Kalevi süü lapseealisega sugulise kire rahuldamises ja alaealiste alkoholi tarvitamisele kallutamises tõendatud ning määras mehele viiekuulise vangistuse. Et Kalevil oli eelneva süüteo eest osa karistusest kandmata, tuleb tal kokku vanglas veeta üheksa kuud.

Süüdistuse järgi suudles Kalev tänavu juunis ja juulis korduvalt 11aastast last näo piirkonda. Kui politseinikud tulid teda 26. juulil otsima, jooksis ta koos lapsega metsa ning redutas seal, lamades lapse peal ja hoidis kätega lapsel ümbert kinni.

Ühtlasi selgus, et Kalev ostis korduvalt 12-, 11- ja 10aastasele lapsele lahjasid alkohoolseid jooke, mida lapsed hiljem tarvitasid.

Kalev on varem kuuel korral kriminaalkorras karistatud, viimati sai ta mullu aprillis tingimisi vangistuse kehalise väärkohtlemise eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles