Eesti Energia oskab ka positiivselt üllatada

, Viinahaualt, Tori vallast
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hillar Kohv.
Hillar Kohv. Foto: Erakogu

Kui siiani oli elektrikatkestuse puhul asi selline, et tuli Eesti Energiale näiteks saata mobiiltelefonilt lühisõnum nende rikete numbril. Nüüd üllatab Eesti Energia oma kliente ise positiivselt ning seda selliselt, et nüüd saadab ise EE klientidele sõnumi, et elekter on ära.

Näiteks 25. detsembri õhtul võttis tuul juba tormiiili mõõtmed ja terve öö ei saanud magada, sest oli ikka natukene hirm ka nahas, et kes teab milliseid ebameeldivaid üllatusi see torm endaga kaasa tuua võib ning saigi käidud öö jooksul ka mitu korda õues olukorda vaatamas.

Elektrikatkestus algas ennem südaööd ning hommikul kui oma mobiiltelefoni sisse lülitasin, ilmus mulle ekraanile kohe sõnum sisuga “Hea klient. Rätsepa küla Sassi talu on rikke tõttu elektrita. Eeldatavalt kõrvaldame rikke 26.12.2011 07.00” ning sõnum oli saadetud juba kell 02:10:06.

Tegelikult oli elekter tagasi kella 11 paiku ja asi seegi.

Kui nüüd mõtlema hakata, siis kas tõesti teadis Eesti Energia elektrikatkestusest ise ka ennemalt ning poleks vaja neile ka varemalt sõnumit elektrikatkestuse kohta saata olnud? Ehk on nende tehnika nüüd paremal tasemel, et nad tõesti näevad ja teavad nüüd ise seda, kui klientidel on elektrikatkestus ning nad teavitavad sellest ise omi kliente? Tegelikult saatis Eesti Energia sellest uuendusest ka ise teate hiljuti minu e- mailile ning mõistagi ma olen nõus, kui EE ise teatab mulle, et olen ilma elektrita ning et teatud kellaajaks orienteeruvalt nad likvideerivad rikke ära. Tänud EE-le sellise positiivse uuenduse eest!

Jõululaupäeval käis ka mul Viinahaual vahva jõuluvana ja tõi vahva kingikorvi (tõepoolest just kingikorvi, milles oli nii piparkooke, mett, teed kui ka Jägermeister) ning jõuluvana rollis oli kohalik ettevõtja Heitti Sosi Ritsu turismitalust, kes ühtlasi Tori vallas minu arvates üks kõige asjalikum ettevõtja.

26. detsembril õues õhutemperatuur 8 kraadi üle nulli ehk sooja. Mulle meeldib soe ilm. Kujutage ette, kui oleks praegu õues külma mitukümmend kraadi ja samas oleks olnud ka lumetuisk sellise suure tormiga?! Poleks keegi ilmselt hommikul uksest kerge vaevaga õue saanud ning lumerookimist olnud pool päeva sportimise asemel niiöelda.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles