Linnavalitsus nõustab korteriühistuid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Neljapäeval kell 15 toimub Pärnu volikogu saalis korteriühistu juhtidele tasuta koolitus, kus keskendutakse majanduslanguse tõttu ettetulnud probleemidele.

Linnavalitsuse sotsiaalosakonna spetsialist Raul Kivi selgitab koolitusel toetuste maksmist hättasattunud korteriomanikele ja räägib vanuritele mõeldud tugiteenustest. On ju korteriühistu juht paljudel juhtudel majas esimene, kes peaks oskama aidata ja suunata abivajajat. Jurist Agu Rillo selgitab ühistu juhtidele, kuidas toimetada võlglastega.



Korteriühistute liidu Pärnu büroo juhataja Asta Tammet mainis Raadio Pärnule, et korteriühistu saab nõuda võlad sisse kohtu kaudu, kus omakorda kasutatakse kohtutäituri abi.



Tammeti sõnutsi on olukord murettekitav just nendes ühistutes, mis on maja renoveerimiseks võtnud laenu, kuna ühistu ei saa jääda võlgu pangale ega teenuste pakkujatele. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles