Parim blogija liugleb Soomaal

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ökoturismi ühenduse blogijate üleilmsel võistlusel on võitjate üks võimalikke sihtkohti Soomaa kui rahvusvahelise tuntusega metsiku loodusega paik, parimad kirjutajad saavad oma silmaga näha ligemale 40 000 hektaril Pärnu- ja Viljandimaa piiril asuvat rahvusparki ning liuelda kanuuga piki sealseid jõgesid.

“Soomaa.com pani ökoturismi blogijate võistlusele auhinnaks retke Soomaale,” rääkis matkakorraldaja ning Karuskose talu peremees Aivar Ruukel, pidades oluliseks piirkonna tuntuse laiendamist.

Tunamullu sai kaubamärgiks kujunenud Soomaa.com Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuselt riikliku kvaliteeditunnustuse “Märk kindlast arengust”.

Eesti kõrval on ökoturismi blogijate töö väärtustamisel ühenduse koostööpratnerid näiteks Albaanias, Jeemenis, Ecuadoris. Tingimuste info leiab peakorteriga USAs asuva ühenduse ingliskeelselt veebilehelt (Ecoturism Travel Blog Contest).

Aasta lõppes Soomaa rahvuspargile tähtsa sündmusega, sest keskkonnaameti peadirektor Andres Onemar kinnitas pargi kaitsekorralduskava 2012.–2021. aastaks, et teoks teha paikkonda säästvad arenguplaanid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles