Muhu noortekeskus toetab Pärnu kodutuid loomi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kodutute loomade varjupaik.
Pärnu kodutute loomade varjupaik. Foto: Henn Soodla

Muhu noortekeskuse noored plaanivad külastada Pärnu kodutute loomade varjupaika ning viia annetustena kogutud raha eest kingituseks koeratoitu ja kassiliiva.


Mõtte selliseks külaskäiguks andis üks kohalik noor. “Ja siis ma mõtlesin, et miks minna tühjade kätega, kui võiks midagi head teha ja kaasa viia,” rääkis Muhu noortekeskuse juhataja Arnek Grubnek ajalehele

Oma Saar

.



Küllasõidu esialgseks tärminiks on paika pandud veebruarikuu 7. kuupäev, aga Grubneku sõnul sõltub see sellest, kui palju heategevusraha koguda suudetakse.



Muhu noortekeskus on ka varem sarnaseid tutvumisreise korraldanud. “Selline võõraste kohtadega tutvumine on noorsootöös üsna oluline, et noored motiveeruksid rohkem tegema ja niisama olesklemist vähemaks jääks,” sõnas Grubnek.



Annetuste kogumiseks on Muhu saarel noortekeskusesse, Liiva raamatukokku, Muhu põhikooli ja Liiva poodi üles seatud noorte valmistatud korjanduskastid. Kui aga keegi kaugemalt annetada soovib, siis palutakse tal ühendust võtta tel 51 72 357.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles