Pomar sulgeb kaupluse

Kalev Vilgats
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peamiselt jalatsitootmisega tuntud firma Pomar (Pomarfin) sulgeb oma tehasekaupluse Pärnus. Pildil Pomari laoruumid.
Peamiselt jalatsitootmisega tuntud firma Pomar (Pomarfin) sulgeb oma tehasekaupluse Pärnus. Pildil Pomari laoruumid. Foto: Henn Soodla

Peamiselt jalatsitootmisega tuntud firma Pomar (Pomarfin) sulgeb 28. veebruaril oma tehasekaupluse Pärnus Vana-Sauga 38.


Praegu on välja kuulutatud suur lõpumüük, kus pakutakse allahindlust kuni 70 protsenti. Müügis on 2008. aasta soe sügiskollektsioon, peale selle kotid, rahakotid, sokid, vihmavarjud, hooldusvahendid ja sisetallad.



Kaupluse sulgemise tingib vajadus keskenduda rohkem tootmisele ja poe asukoht.



2007. aasta kevadel kirjutas Ärileht viitega Briti majanduslehele The Financial Times, et Soome kingatootja Pomarfin müüb Interneti kaudu mõõdu järgi valmistatud kingi, mida toodetakse Pärnus.



Jalaskanneriga varustatud poode, kus selliseid tellimusi saab esitada, oli siis maailmas seitse, neist viis Soomes, üks Jaapanis Osakas ja üks Saksamaal Kaiserslauternis. Mõõdukingade hinnad olid ülemöödunud aastal 2800-3900 krooni.



Pomari tehasekauplusest öeldi, et eestlastele kõige lähem mõõdukingade tellimusi vormistav kauplus on Helsingis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles