Matemaatika riigieksamiks saab valmistuda internetis

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Veebruaris algab IT kolledžis matemaatika riigieksami ettevalmistuskursus, milles saab osaleda ka e-õppevormis.
 

Virtuaalõpe sobib eelkõige neile, kes elavad Tallinnast väljapool. Täienduskoolituse programmijuhi Signe Ventsel sõnul võimaldab internetipõhine õpe kokku hoida transpordikulu ja aega. Ettevalmistuskursusel saavad osaleda nii kooliõpilased kui töötavad inimesed, kes soovivad edukalt sooritada matemaatika riigieksami.

Kursus toimub 1. veebruarist 25. aprillini, kohapeal õppida soovijatele toimuvad tunnid kolmapäeviti 16-17.30  Tallinnas IT Kolledžis.

Kursusel tehakse tutvust ka robootikaga ja otsitakse koos vastuseid küsimustele, kuidas matemaatikat praktikas rakendada, mis kasu on valemitest ja võrranditest. Käsitletakse matemaatika praktilist rakendamist robootika näidete abil.

Kursuse hind on 80 eurot. IT kolledžisse riigieelarvevälisele õppekohale õppima asumisel 2012/2013. õppeaastal tagastatakse õppurile ettevalmistuskursuse tasu. Samuti tagastab maksuamet kursuse tasust 21% neile, kes esitavad koolituse tasuja (näiteks vanema) isikukoodi ja nime.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles