Pärnu ümbersõidu projekt sai keskkonnateenistuselt heakskiidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu ümbersõidu projekt näeb ette Ehitajate tee ehitamist neljarealiseks.
Pärnu ümbersõidu projekt näeb ette Ehitajate tee ehitamist neljarealiseks. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnumaa keskkonnateenistus kiitis heaks Pärnu ümbersõidu projekti keskkonnamõju hindamise (KMH) aruande ja määras keskkonnanõuded.


Pärnumaa keskkonnateenistuse keskkonnakorralduse spetsialist Toomas Kalda ütles, et möödunud aasta lõpus toimunud KMH aruande avalikustamise ajal kerkis üles mitmeid vastuväiteid kavandatava tegevusega kaasneva müra ja vibratsiooniga seoses.



Peamiselt Ehitajate tee äärsete elanike murele vastasid eksperdid, et ümbersõidu rekonstrueerimisega muutub olukord praegusega võrreldes paremaks.



Pärnu ümbersõidu projekt näeb ette Ehitajate tee ümberehitust neljarajaliseks teeks, Papiniidu silla remonti, uue ühendustee ehitamist Tallinna ja Lihula maantee vahele ja uue silla ehitust üle Sauga jõe.



Liiklusohutuse parandamiseks ehitatakse kergliiklusteid ja tunneleid jalakäijatele ja jalgratturitele ning võetakse tarvitusele vajalikud abinõud projekti keskkonnamõju leevendamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles