Pärnu tutvustab põhjanaabritele siinset jääfestivali

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jääskulptuuride valmimine Pärnu lastepargis.
Jääskulptuuride valmimine Pärnu lastepargis. Foto: Ants Liigus

Tänasest pühapäevani toimub Helsingis põhjamaade suurim iga-aastane rahvusvaheline turismimess „Matka 2011“, kus Pärnu linn ja maakond tutvustavad siinseid turismivõimalusi.

Pärnu linnavalitsus ja Sihtasutus Pärnumaa Turism koostöös Romantilise Rannatee, SPA Sõpruse ja Villa Wessetiga tutvustavad messi ühispinnal linna ja maakonna turismivõimalusi. Messil jagatakse talvepuhkuse võimalusi kajastavat infovoldikut.

Messil on esile toodud kevadtalvised ja suvised tähtsündmused. Seejuures on fookuses veebruaris toimuv jääfestival, teatas Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas-Ollo.

Mess on mõeldud nii turismiala spetsialistidele kui ka lõpptarbijatele. Turismimess toimub 26 korda. Külastajate arvult on see üks populaarsemaid Helsingis, möödunud aastal külastas messi üle 83 000 inimese.

Messil osalemist rahastavad Pärnu linnavalitsus, maavalitsus, MTÜ Lääne-Eesti Turism ja kohalikud ettevõtjad.

Märtsi lõpuni toimub Soome turule suunatud kampaania, kus tutvustatakse maakonna talviseid tegevusi ja turismimarsruute.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles