Algab “Koolitants 2009”

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järgmisel nädalal stardib oma 15. hooajale koolinoorte festival “Koolitants 2009”. Pildil Laine Mägi tantsukooli õpilased.
Järgmisel nädalal stardib oma 15. hooajale koolinoorte festival “Koolitants 2009”. Pildil Laine Mägi tantsukooli õpilased. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Järgmisel nädalal stardib oma 15. hooajale koolinoorte festival “Koolitants 2009”, mis jõuab Pärnu kontserdimajja 7. veebruaril.


Festivali peakorraldaja Marge Ehrenbuschi teatel on koolitantsule registreerunud 304 tantsutruppi, kes esitavad viieteistkümnel maakondlikul tantsupäeval kokku 745 algupärast tantsu.



Korraldaja teatel on tänavu lisatud festivali reglementi kaks uut tantsu: säästutants, propageerimaks üldist kokkuhoidu, ja show-tantsust end lahti rebinud tänavatants.



Kõiki tantse hindab maakondlikel tantsupäevadel professionaalne põhiþürii, kelleks on sel aastal Mart Kangro, Anastassia Shois ja Siret Luugima. Õhtuid juhib kõikjal tantsutäht Lauri Pedaja. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles