Sindi tähistab Eesti iseseisvuspäeva

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Sindis tähistatakse Eesti Vabariigi 94. aastapäeva kolmapäeval, 22. veebruaril piduliku kontsertaktusega.

Sindi seltsimajas toimuval kontsertaktusel antakse traditsiooniliselt üle Sindi linna aastainimene 2011 aunimetus, tänavu saab selle tiitli linna spordielu kauaaegne eestvedaja Helle Artel (pildil).

Veel tunnustatakse Sindi linna läinud aastal enim väljapaistnud sportlasi ja kultuuriinimesi. Teemakohaste sõnavõttudega astuvad üles Sindi linnajuhid, andis teada linnavalitsuse teabespetsialist Viktor Kaarneem.

Kontserdil esinevad Sindi laulukoor ja vokaalansambel Kalina ning kavaga „Mälestused“ astuvad üles Koit Toome ja Jarmo Puusaag.

Eesti Vabariigi 94. aastapäeva, 24. veebruari hommikul kell 7.55 heisatakse Sindi raekoja torni Eesti riigilipp. Üritusel „Meil aia äärne tänavas“ esinevad Sindi gümnaasiumi õpilased.

Piduliku lipuheiskamisürituse järel suunduvad õpilased aitama neid inimesi, kellel on riigilipp majale veel heiskamata. Ettevõtmine toimub koostöös Sindi gümnaasiumi ja Eesti lipu seltsiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles