Pärnu ootab ettevõtetelt toetustaotlusi

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

1. märtsist saavad Pärnu linnas tegutsevad ettevõtted esitada ettevõtlustoetuse saamise taotlusi, ettevõtluse arendamise rahalise toetusmeetme loomine on Pärnus esimene.

Taotlus on mõeldud ettevõtetele, mis soovivad minna välisturgudele. Samuti neile, mis juba tegelevad ekspordiga, ent soovivad teha seda senisest aktiivsemalt, teatas Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas-Ollo.

Toetussumma alammäär on 1000 ja ülemmäär 5000 eurot taotleja kohta kalendriaastas. Taotluse eelarves peab olema ette nähtud omafinantseering, mille suurus on vähemalt 30 protsenti projekti kogumahust. Projekt tuleks ellu viia 12 kuu jooksul alates toetuse eraldamise otsusest.

Taotluse esitamise tähtaeg on käesoleva aasta 30. aprill. Juhul, kui selleks ajaks ei laeku linnavalitsusele projektitaotlusi küllaldasel hulgal, kuulutatakse välja teine voor tähtajaga 30. september.

Toetuste eraldamise otsustab ekspertkomisjoni ettepanekul linnavalitsus oma korraldusega hiljemalt 30 tööpäeva möödumisel arvates taotluse esitamise tähtajast, see tähendab 11. juuniks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles